Glasajte za nas i podržite naš projekt „Zelene oaze Labinštine“

Projekt „Zelene oaze Labinštine“ projekt je našeg vrtića kojim smo aplicirali na ovogodišnji INA 7. zeleni pojas. Izrazito smo sretni što se upravo naš projekt nalazi u najužem krugu izbora za projekt zaštite okoliša i prirode kojeg će INA sufinancirati te nam je sada potrebna upravo Vaša pomoć! Naime, klikom na link https://realdigital.live/ina-zelenipojas-2020/ možete glasati za naš projekt te svojim glasom povećati šansu da upravo naši mališani osvoje ovu vrijednu nagradu.

„Zelene oaze Labinštine“ edukativan je projekt ekologije i održivog razvoja čiji je glavni cilj jačanje svijesti o važnosti zaštite okoliša i prirode kod naših najmlađih sugrađana. U sklopu projekta planirana je nabavka specijaliziranih didaktičkih igračaka, postavljanje vanjskih i unutarnjih korita za uzgoj bilja s uključenim staklenikom i alatom za vrtlarstvo te uvođenje selektiranja otpada u sve odgojne skupine. Kao središnji događaj projekta planirano je obilježavanje Dana planete Zemlje 22. travnja, u sklopu kojeg će građanima biti javno predstavljen projekt te će se u dvorištima Centralnog vrtića i područnih odjeljenja vršiti podjela sadnica građanima.

Stoga podržite nas i Vi i dajte Vaš glas kako bi zelene oaze Labinštine postale mjesto dječje igre, razvoja, učenja i povezivanja s prirodom. Hvala od srca poručuju Vam mališani Dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac“ Labin! ❤