Obilježili smo Dan vrtića

U utorak 13. lipnja obilježili smo naš dan – Dan vrtića. Dan kada se prisjećamo tragičnog završetka života Pjerine Verbanac, hrabre žene koja je svoj život dala spašavajući partizane u Narodno oslobodilačkom ratu. U njezinu čast naš je vrtić dobio ime, a 13. lipnja obilježava se kao Dan vrtića.

Jutro smo započeli priredbom u vrtiću za naše umirovljene djelatnike koje su razveselila djeca Centralnog vrtića i područnog odjeljenja Rabac. Nakon ugodnog druženja, ravnateljica je u pratnji djece otišla položiti cvijeće na spomenik Pjerine Verbanac i Zite Vlačić.

Predvečer, na Dubrovi, svi djelatnici vrtića završnom svečanošću oprostili su se s predškolcima i njihovim roditeljima. Našim dragim predškolcima i vrijednim odgojiteljima hvala na prekrasnoj priredbi koju su nam pripremili i učinili naš oproštaj dirljivim i posebnim. A vama roditeljima veliko hvala na dolasku i na odličnoj atmosferi, kao i na uspješnom i korektnom partnerstvu kojeg smo zajedno njegovali proteklih godina. A sad hrabro dalje! Ali s istom ljubavlju, podrškom i strpljenjem kao i do sada.. jer i dalje vas vaša djeca trebaju baš kao i do sada.

“Ne vjeruj svojim očima. Njihove su mogućnosti ograničene.
Gledaj s pomoću razumijevanja, istraži ono što već znaš
i tada ćeš shvatiti kako se leti.”

Galeriju fotografija možete pogledati ovdje.