Povratak sa zimovanja

Danas se, nakon četiri dana provedena u Staroj Sušici, sa zimovanja vratila naša prva skupina dječice. Prvi put u mnogo godina organiziranog zimovanja, tridesetosmero djece našeg vrtića sa svojih šest odgojiteljica i pedagoginjom nisu imali priliku uživati u snježnim radostima. No ipak, bilo je to jedno nezaboravno i prekrasno iskustvo. Svakodnevno su uživali u ljepotama Gorskog Kotara dugim šetnjama i planinarenjem kroz šumu, druženjem s lovcem uz lovačke priče te takmičenja na vanjskom igralištu. U mnogim organiziranim aktivnostima u prostorijama dvorca djeca su se družila, igrala, sudjelovala u kreativnim radionicama s animatorima i svaku večer plesala uz talent show, maskirani ples i pidžama party. Pokazala su veliku samostalnost i emocionalnu zrelost pri prvom duljem odvajanju od roditelja, a nadasve su se obogatili doživljajima koje će uvijek pamtiti.

Našim vrijednim odgojiteljicama Ingrid Dobrić, Ingrid Mileta, Doris Gobo Jelčić, Jadranki Brenčić, Danieli Dobrić i Lani Glavičić te pedagoginji Ljiljani Krušelj veliko hvala što su dječici omogućile ovo jedinstveno iskustvo, i kako bi jedna djevojčica rekla tati na telefon – Zapiši me i za drugo leto! 🙂

Zbog velikog interesa za zimovanjem, i ove smo godine zimovanje organizirali u dva zasebna termina. Druga grupa kreće za Staru Sušicu sljedećeg utorka.

Zavirite u našu fotogaleriju ovdje!