Poziv za sudjelovanje na radionici “Kreiram s tatom”

Dragi očevi! 🙂

Želite provesti opušteno poslijepodne s vašim djetetom/djecom u našem vrtiću te pritom iskušati koliko kreativni možete zajedno biti? Ako vam ova ideja zvuči primamljivom, imamo odličan prijedlog za vas! 🙂

Naime u petak, 3. svibnja, u 17,30 sati, u dvorani našeg Centralnog vrtića održat će se kreativna radionica za očeve i djecu pod nazivom Kreiram s tatom! Radionica će trajati do 19h, a održat će se pod stručnim vodstvom voditelja iz Art studia iz Pule. Na radionici će se tate i djeca imati priliku družiti i u opuštenoj atmosferi zajednički kreirati svoja mala umjetnička djela.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da se čim prije prijavite svojim odgojiteljicama ili psihologinji na broj 099 39 69 821. Ukoliko imate više djece, dobrodošli su nam svi! Napominjemo doduše, kako je radionica ipak primjerenija vrtićkoj djeci, dakle djeci iznad 3. godine života.

 

Veselimo se zajedničkom druženju! 🙂

 

______________________________________________________________________________________________________

Radionica će se organizirati zajedničkom suradnjom našeg vrtića, udruge RODA (Roditelji u akciji) te Art studia iz Pule, a u sklopu najnovijeg u nizu projekata udruge RODA pod nazivom BUDI TATA – sudjeluj u odrastanju svoje djece.

Projekt podržan od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku promovira ravnopravnost roditeljskih uloga i kroz različite aktivnosti i edukacije promiče važnost i dobrobiti aktivne uključenosti očeva u život obitelji.