Sretan vam Dan vrtića!

U subotu, 13. lipnja, obilježili smo naš dan – Dan vrtića. Dan kada se prisjećamo tragičnog završetka života Pjerine Verbanac, hrabre žene koja je svoj život dala spašavajući partizane u Narodno oslobodilačkom ratu. U njezinu čast naš je vrtić dobio ime, a 13. lipnja obilježava se kao Dan vrtića.

Drukčije od ostalih godina kada smo za Dan vrtića organizirali druženja s našim umirovljenicima, ali i svečanu priredbu za oproštaj naših predškolaca, ove smo godine Dan vrtića obilježili na način da smo posjetili spomenik Pjerine Verbanac i Zite Vlačić, a djeca su položila cvijeće na njezin spomenik.

Dan vrtića je dan svih naših djelatnika. Hvala vam što velikim trudom i angažmanom unosite ljubav i toplinu u svaki kutak svih naših vrtića.

Dan vrtića je i dan svih roditelja. Hvala vam što vašim povjerenjem i partnerstvom pružate svima nama neiscrpan izvor podrške i dokazujete nam da radimo dobar posao. Vaše zadovoljstvo je i naše zadovoljstvo.

I na kraju, Dan vrtića je dan svih naših mališana. Djeca su razlog zbog kojeg postojimo, motiv koji nam daje snagu i motivaciju da svakim danom radimo bolje i više, ulažemo u sebe i stvaramo uvjete koji će svoj djeci boravak u vrtiću učiniti posebnim djelićem djetinjstva kojeg će zauvijek rado pamtiti.

Sretan vam Dan vrtića! 🙂