Božićna zabava

Kako nam je Božić nam je pred vratima, djeca odgojno-obrazovne skupine “Loptice” započela su s organizacijom Božićne zabave.
Pripreme su započete kreiranjem centra “Pekarnica za kolače” u kojeg su djeca uz pomoć roditelja donosila sve što im je bilo potrebno: modlice, pregače, kape, rukavice. Centar su ukrasili svojim pisanim receptima i crtežima kolača.
Na dan božićne zabave, primijetilo se na licima djece veselje, uzbuđenje, ponos. Već od ranog jutra vrtićem su se  širili zamamni mirisi najfinijih čokoladnih kolačića. Uz miris kolačića moglo se naslutiti kako se još nešto sprema – palačinke. U njihovoj pripremi pripomogle su i naše kuharice.
Nakon izvrsnih mekih kolačića i palačinki, djeca su željno iščekivala sve pozvane goste. Vrtićem se tada zaorila pjesma, radost, veselje, osmijeh, toplina i zajedništvo, ruke su se spojile pa se i zaplesalo! Mali raspjevani i rasplesani vlakić obišao je hodnik vrtića.
A znate što? Djeci se video pozivom javio i Djed Božićnjak te ih pozvao na predstavu. Zamolio ih je da donesu kolačiće. “Ali tetaaaa – mi smo sve kolačiće pojeli. Sada nema za Djedicu”- zabrinuto kaže djevojčica. Time vam je jasno koliko su kolačići bili fini!

Sretan Božić i Novu Godinu žele Vam djeca i odgojiteljice iz skupine “Loptice”!