Nova organizacija rada sa strankama od 16. studenog 2021. godine

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH, od utorka 16. studenog 2021. godine, ulazak strankama u prostorije Dječjeg vrtića “Pjerina Verbanac” Labin biti će moguć samo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Obveza predočavanja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju, odnosi se na sve stranke koje dolaze u službene prostorije vrtića, sve pružatelje usluga koji pružaju različite usluge u tim prostorima ili su angažirani za određene poslove u prostorima vrtića te druge osobe koje dolaze u prostore vrtića po bilo kojoj osnovi.

Osobama koje odbiju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, biti će onemogućen ulaz u službene prostorije.

Obzirom na ograničen rad sa strankama koji se u vrtiću provodi sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a radi prevencije širenja koronavirusa (Covid 19), molimo da prethodno najavite svoj dolazak telefonom ili e-poštom.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Na sljedećim poveznicama možete pronaći Odluku o uvođenju posebne posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova kao i Dopune uputa za sprječavanje i suzbijanje bolesti COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021/2022.