Priprema, pozor, krećemo!

Poštovani i dragi roditelji,

sutra službeno započinje nova pedagoška godina. Vrtić je i ovog ljeta radio bez pauze, tako da smo se s nekima od vas družili i tijekom srpnja i kolovoza. One koje nismo vidjeli tijekom ljeta, veselimo se vidjeti ponovno sutra. Posebnu dobrodošlicu želimo roditeljima novoupisane djece s kojima smo se imali prilike upoznati na roditeljskom sastanku prošlog tjedna.

U cilju očuvanja zdravlja kako naših korisnika tako i naših djelatnika, naš se vrtić pridržava Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova izdanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Upute u cijelosti, kao i Protokol prevencije i postupanja u situaciji zaraze koronavirusom (COVID-19) u Dječjem vrtiću možete pronaći na našim mrežnim stranicama u rubrici Pravni kutak.

Roditeljima novoupisane djece koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati roditeljskom sastanku, donosimo tekst o tome kako olakšati djeci period prilagodbe na vrtić kojeg možete pročitati ovdje.

Sretan i uspješan početak svoj djeci i roditeljima žele ravnateljica i djelatnici vrtića!