„Loptice“ razveselile štićenike Doma za odrasle u Nedešćini

Kako pokloniti nekome svoje vrijeme u danima kada su nam zabranjene posjete? Kako osmisliti radionicu s roditeljima u vrijeme kada se ne smijemo zajedno družiti u vrtiću? Kako razveseliti druge, vodeći istovremeno računa o svojem i tuđem zdravlju? Pročitajte priču naših „Loptica“ koja će vam dokazati kako je sve to itekako moguće..

Naši su mališani skupine „Loptice“ sa svojim odgojiteljicama u mjesecu prosincu razmišljali i razgovarali o našim sugrađanima, štićenicima Doma za odrasle u Nedešćini, koji sigurno ovih dana prolaze kroz teške trenutke bez posjeta svojih bližnjih. Odlučili su tako izraditi božićne ukrase i čestitke na kojima će napisati svoje želje i poslati ih štićenicima u dom. U vrtiću su izradili prekrasne ukrase za božićno drvce od drvenih štapića i papirnatih kuglica, a kod kuće su s roditeljima izrađivali božićne čestitke s dirljivim porukama. Obzirom da se radionica u vrtiću nije mogla održati, odgojiteljice Izabela i Aleksandra potrudile su se snimiti video u kojem prikazuju primjere izrade čestitki i time olakšale roditeljima njihov rad. Tako su u ovu humanitarnu inicijativu uključili i roditelje koji su se s entuzijazmom odazvali i dali svoj doprinos ovoj lijepoj priči.

A sada? Sada puna kutija dobrih želja putuje prema Domu u Nedešćini gdje će, nadamo se, uljepšati ovo predblagdansko vrijeme svim štićenicima i djelatnicima doma. Ponosni smo na naše „Loptice“! A vama donosimo Izabelin i Aleksandrin video koji će vam pružiti ideju kako izraditi božićne čestitke u svom domu, a možda vas potakne da i vi učinite dobro djelo i razveselite nekoga kome je ljubav potrebna. ❤

Video: Loptice – Izrada božićnih čestitki