Zahvala ravnateljice na donacijama

Našim cijenjenim roditeljima i suradnicima koji su nam svojim nesebičnim doprinosima tijekom protekle pedagoške godine pomogli dodatno unaprijediti kvalitetu naših usluga i time naš vrtić učiniti sigurnijim i veselijim mjestom za naše najmlađe, od srca hvala.

Zahvaljujemo se Gradu Labinu, Općini Raša, Općini Sveta Nedelja, Zajednici Talijana Grada Labina, Komunalnom poduzeću 1. Maj Labin, MO Labin gornji, MO Vinež, MO Rabac, Pučkom otvorenom učilištu, Rakos d.o.o., L’ arte del verde, Crvenom križu Labin, Erste banci i Zagrebačkoj banci.

Ujedno zahvaljujemo i svim roditeljima koji su na bilo koji način sudjelovali i pomagali u radu našeg vrtića te time doprinijeli boljem i kvalitetnijem odgojno – obrazovnom radu naše ustanove – donacija televizora, učestvovanje u uređenju i obogaćivanju kutića žive prirode, uređenje vanjskog prostora, sudjelovanje na raznim radionicama za izradu igračaka od neoblikovanog materijala, izrada kostima za karneval, izrada centara.

Posebno se zahvaljujemo Erste banci na vrijednoj donaciji od deset računala za koja smo ugovorili usluge programiranja i instalacije MS Office-a, a koji će odgojiteljima u svim našim objektima od ove godine omogućiti kvalitetniji rad.

Vašim ste angažmanom i donacijama dokazali kako prepoznajete i cijenite naše djelovanje te nam uvelike pomogli u ostvarivanju naših ciljeva i naše vizije. Hvala vam na ugodnoj i kvalitetno ostvarenoj suradnji!

 

Ivana Škopac, ravnateljica Dječjeg vrtića