Dječji tjedan

Početkom mjeseca listopada, u cijeloj se Hrvatskoj obilježava Dječji tjedan. Pod motom “Ljubav djeci prije svega”, nizom akcija i aktivnosti za djecu i s djecom nastoji se skrenuti pozornost šire društvene javnosti na položaj djece u društvu i ostvarivanje dječjih prava.

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna, naše je vrtićarce Centralnog vrtića posjetio gradonačelnik Grada Labina, gosp. Valter Glavičić, dok je istovremeno mališane područnog odjeljenja Vinež posjetio zamjenik gradonačelnika, gosp. Zoran Rajković. Raške mališane razveselila je načelnica Općine Raša Gloria Paliska, a po prvi puta smo Dječji tjedan obilježili i u našem novootvorenom područnom odjeljenju Vrećari koje je posjetila zamjenica načelnika Općine Sv. Nedelja, gđa Irene Franković. Zahvaljujemo svima na poklonima kojima su obradovali naše najmlađe!

U sklopu Dječjeg tjedna, Grad Labin je i svoj djeci našeg vrtića poklonio i projekciju animiranog filma “Korgi” u Kinu Labin. Zahvaljujemo se Gradu Labinu te općinama Raša i Sv. Nedjelja na sufinanciranju troškova prijevoza autobusima.

Neka nam moto “Ljubav djeci prije svega” pod kojim se Dječji tjedan obilježio, bude nit vodilja kroz cijelu godinu, i vodi nas i vraća – uvijek na ljubav.