e-Upisi

Poštovani roditelji,

od strane Projektnog tima e-Upisi obaviješteni smo kako će tijekom sutrašnjeg dana biti aktiviran link putem kojeg ćete moći digitalnim putem podnijeti zahtjev za upis u dječji vrtić. Ljubazno vas molimo da pratite našu mrežnu stranicu – rubriku Upisi, gdje se nalazi link za podnošenje zahtjeva.

Također, u rubrici Upisi možete pronaći i detaljne upute za korištenje sustava e-Upisi, kao i Pravilnik o upisu djece u Dječji vrtić “Pjerina Verbanac” Labin.

Ponavljamo kako će zahtjev za upis djece u dječje vrtiće biti moguće podnijeti od 30. ožujka do 10. travnja 2024. godine do 12 sati.

Za sve one koji nemaju uvjete za pristup e-prijavi bit će dostupna tehnička podrška članova Povjerenstva za upise putem telefonskog broja 052/856-550 ili putem e-mail adrese upisi@dvlabin.hr.

Zahtjeve koji ne ispunjavaju uvjete za upis u Dječji vrtić zbog dobi djeteta Povjerenstvo će razmatrati po stjecanju uvjeta za upis u Dječji vrtić po toj osnovi, ukoliko ostane slobodnih mjesta.

Napominjemo kako je potrebno sačuvati oznaku/šifru koja će biti prikazana prilikom dovršenja postupka podnošenja zahtjeva.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Obavijest o upisima2024/25.