E-Upisi

Poštovani roditelji,

u iščekivanju smo aktivacije linka putem kojeg ćete moći digitalnim putem podnijeti zahtjev za upis u dječji vrtić. Od strane Projektnog tima e-Upisi obaviješteni smo kako će link biti aktiviran tijekom sutrašnjeg dana. Ljubazno vas molimo da pratite našu mrežnu stranicu – rubriku Upisi, gdje ćemo objaviti link za podnošenje zahtjeva.

Također, u rubrici Upisi možete pronaći i detaljne upute za korištenje sustava e-Upisi.

Ponavljamo kako će zahtjev za upis djece u dječje vrtiće biti moguće podnijeti od 12. svibnja do 20. svibnja 2022. godine.

Za sve one koji nemaju uvjete za pristup e-prijavi bit će dostupna tehnička podrška članova Povjerenstva za upise putem telefonskog broja 052/856-550 ili putem e-mail adrese upisi@dvlabin.hr.

Molimo roditelje čija djeca neće udovoljavati uvjetima zbog dobi, a koji planiraju upisati svoje dijete u Dječji vrtić tijekom sljedeće pedagoške 2022/23. godine, da pristupe e-upisima u redovnom roku zbog potrebe evidencije djece. Dječji vrtić time je u mogućnosti sastaviti Listu čekanja do ispunjenja uvjeta iz redovnog roka upisa .

Zahtjeve koji ne ispunjavaju uvjete za upis u Dječji vrtić zbog dobi djeteta Povjerenstvo će razmatrati po stjecanju uvjeta za upis u Dječji vrtić po toj osnovi.

Obzirom da od 1. rujna 2022. godine s radom započinje novo područno odjeljenje Labin Donji (sadašnja Gloria), koja se trenutno ne nalazi na popisu odabira objekata, molimo vas ukoliko je navedeni objekt vaš željeni objekt, da uz redovni objekt (PO Jaslice Labin ili Centralni vrtić Labin), dodatno upišete Labin Donji kao želju u prostoru za komentare/napomene.

Napominjemo kako je potrebno sačuvati oznaku/šifru koja će biti prikazana prilikom dovršenja postupka podnošenja zahtjeva.

Zahvaljujemo vam na strpljenju i razumijevanju!